PÁR FOTEK A REAKCÍ RODIČŮ NA NÁŠ TÁBOR

VÍCE FOTEK NAJDETE
NA NAŠEM FACEBOOKU
  • Jak jsme spokojeni? Naprosto!
    A připomínka či výhrada? Žádná!
    Velice si vážíme, že tato a podobné organizace vznikají a že se stále najdou lidé, kteří mají chuť dělat něco pro druhé. A zpříjemnit život nebo zprostředkovat zážitek dětem, které v životě neměly takové štěstí a narodily se s nějakým postižením.
    Je úžasné, že jim věnujete svůj volný čas a energii a pevně věřím, že vám to jejich spokojené úsměvy aspoň trochu vracejí.

Lenka Panýrková

• S organizací tábora jsem velmi spokojena. Organizátoři mají pečlivě připravené jak formality k přihlášení, které se musí dodržovat, různá potvrzení a čestná prohlášení, tak program, který na táboře probíhá. Pro děti je vždy dobře připravena celotáborová hra, kterou žijí a která se jim vždy moc líbí. Na táboře samozřejmě nechybí soutěže a výlety, které, i když bývají na stejná místa, tak jsou vždy organizovány tak, aby se dětem líbily.

Marie Knězů

• Míša přijela nadšená a spokojená. Ještě několik dní vyprávěla zážitky a přerovnávala v pokojíčku dárky a ceny vyhrané v soutěžích. Chlubí se jimi i výrobky. Diplomy má pak vyvěšené na zdi celý rok. Už teď se ptá, jestli bude tábor i příští rok. :)

Romana Krupková

• Tábor nám přináší odpočinek a možnost dělat věci, které s našimi dětmi běžně dělat nejdou. A nemít při tom špatný pocit, že se dětem nevěnujeme. Navíc je úžasné vědět, že je o ně dobře postaráno a že i ony se dobře baví.

Lenka Panýrková

• Pro mě a manžela znamená tábor dny, kdy se můžeme spolehnout, že Terezka je v bezpečném prostředí s lidmi, se kterými je jí dobře, a z kterého se vrátí spokojená, nabytá energií a dojmy. Pro Terezku je to místo, kde je sama za sebe bez rodičů, a přesto vše zvládá bez problémů jako dospělá na dovolené.

Marie Knězů

• Všem organizátorům, vedoucím a asistentům bych chtěla za tábory v Mrákotíně moc poděkovat a popřát hodně úspěchů při organizování dalších ročníků. Přála bych jim, aby pro ně práce na táboře byla stejně zábavná a naplňující, a aby z ní byli tak nadšení, jako vždy z tábora přijede naše Terezka.

Marie Knězů

• Dcera se vrací velmi spokojená a naprosto nadšená. Čím je starší, tím se víc těší a dokáže si to i více užít. Celý rok tím žije. A to hlavně díky fotkám, které ji vždy stáhnu a ona se pak k nim a k zážitkům s nimi spojenými vrací celý rok. Takže velký dík i za to, že si během péče o naše děti dovedete najít i čas fotit a ukládat a popisovat zážitky na net a zprostředkovat nám tak přehled o tom, jak se děti mají.

Lenka Panýrková

• S organizací i programem tábora jsme naprosto spokojeni. A chápeme i nutnost vlastní dopravy na tábor.

Romana Krupková

• Martina je s táborem hodně spokojená, plná zážitků. Tancovala, soutěžila, diplomy dostala a vůbec měla o čem dlouho povídat.

Liběna Kahounová

• Terezka se z tábora vrací vždy nadšená, plná krásných dojmů a vzpomínek. Ráda nosí trička z tábora, ta která dostane i ta která si sama na táboře vyzdobí. Připomínají jí témata celotáborových her a vzpomíná na asistenty, kteří na táboře byli. Náměty na rozhovory má i s kamarádkami z tábora, se kterými se schází i mimo tábor. Vždy půl roku probírají ten minulý tábor a druhého půl roku se těší na ten příští. Terezce se líbí na táboře všechno, od jídla po hry a výlety. Také se jí moc líbí kamarádské chování všech vedoucích, asistentek i asistentů. Ráda se dívá na fotografie a videa z tábora, ráda si pouští DVD ze starších mrákotínských táborů.

Marie Knězů

• Jsem moc ráda, že jsou takoví lidičky, co si vezmou na starost postiženého a dokážou ho zaujmout a pobavit.

Liběna Kahounová

• Moc jim za vše děkujeme, obdivujeme je a doufáme, že je nadšení neopustí a ještě pár let bude tábor fungovat.

Romana Krupková

• Všem moc děkuji za jejich práci, elán a chuť pomáhat.

Liběna Kahounová

• Chtěla bych jim jen velmi poděkovat a poklonit se za jejich obětavost, nadšení, elán, zodpovědnost, trpělivost a chuť pomáhat druhým!!!!

Lenka Panýrková

• Tábor pro mě znamená, že si mohu o prázdninách udělat 9 dní pro sebe, věnovat se aktivitám, které s Míšou pro její postižení provozovat nelze (kolo, túry, …), ale hlavně že se o ni nemusím strachovat, protože vím, že je v dobrých rukách a navíc spokojená, obklopená kamarády (s některými se vidí pouze na táboře a těší se na ně) a vynikajícími vedoucími a asistenty.